Wie ben ik

Heb je een vraag?

Wie ben ik

Mijn naam is Christine Dekker-de Waard, woonachtig in Egmond aan Zee in Noord Holland. Ik ben getrouwd met Eric en ik heb één dochter en twee zoons.
Sinds jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de spirituele wereld. Ook wil ik graag mensen en dieren helpen.

Ik heb vele opleidingen gedaan op het spirituele gebied. Waaronder Reiki, Magnified Healing, intuïtieve ontwikkeling, nummerologie, mediumschap, regenboogheling en Access Bars.
Ik liep zelf tegen vele problemen aan en ben op zoek gegaan naar methodes om mij hierbij te helpen. En er is veel veranderd. Ik liep met lichamelijke problemen en toen ik kinderen kreeg sliepen mijn kinderen niet door en wat ik ook probeerde het hielp niet. Had ik toen de kennis gehad van nu had dat vele slapeloze nachten kunnen schelen.
Ik ben op zoek gegaan naar een manier om eerst mezelf en daarna anderen te kunnen helpen.

En toen liep ik tegen de opleiding aan die voor mijn gevoel een aanvulling voor mezelf is en die jou ook zou kunnen helpen.

Ik heb in 2014 de opleiding van Luisterkindwerker gedaan. Het is een prachtige methode om mensen van jong en oud te kunnen helpen door middel van afstemmingen gemaakt op telepathische wijze. Ik stem mij af op jouw energie en luister wat jij of jouw kind te vertellen heeft over de vraag of het probleem. En vooral “wat wil jij eraan veranderen” ? Vaak zijn kinderen te klein om te vragen wat er aan de hand is. Hoe fijn is het om te horen wat zij denken en voelen?

Door mijn overleden hond Oeschi ben ik Dierenafstemmingen gaan maken.

Regenboogheling en Access Bars hebben mij veel ruimte en ontspanning gebracht. En ik vraag mezelf elke dag: Wat heb ik nodig vandaag? Hoe wordt het nog beter dan dit? etc.

Ik ben aangesloten bij het NIBIG.

Opleiding tot Luisterkindwerker

In augustus ga ik de Luisterkindopleiding weer geven. 5 lessen, 1 dag in de maand, 5 maanden achter elkaar.

N

Locatie

Post aan Zee (Luisterkind aan Zee), Voorstraat 82A, 1931 AN Egmond aan Zee

N

Opleiding 2021 op zaterdag

  • 21 augustus
  • 18 september
  • 16 oktober
  • 13 november
  • 11 december
N

Kosten

De opleiding kost €1525,- Elke maand, elke les leer jij steeds meer op te schrijven en alles te verwoorden tot een Luisterkindafstemming.

Heb je belangstelling voor de opleiding tot Luisterkindwerker of wil je een afstemming aanvragen?