Wie ben ik

Heb je een vraag?

Wie ben ik

Mijn naam is Christine Dekker-de Waard, woonachtig in Egmond aan Zee in Noord- Holland. Ik ben getrouwd met Eric en ik heb één dochter en twee zoons.
Sinds jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de spirituele wereld. Ook wil ik graag mensen en dieren helpen.

Ik heb vele opleidingen gedaan op het spirituele gebied. Waaronder Reiki, Magnified Healing, intuïtieve ontwikkeling, nummerologie, mediumschap, regenboogheling en Access Bars.
Ik liep zelf tegen vele problemen aan en ben op zoek gegaan naar methodes om mij hierbij te helpen. En er is veel veranderd. Ik liep met lichamelijke problemen en toen ik kinderen kreeg sliepen mijn kinderen niet door en wat ik ook probeerde het hielp niet. Had ik toen de kennis gehad van nu had dat vele slapeloze nachten kunnen schelen.
Ik ben op zoek gegaan naar een manier om eerst mezelf en daarna anderen te kunnen helpen

En toen liep ik tegen de opleiding aan die voor mijn gevoel een aanvulling voor mezelf is en die jou ook zou kunnen helpen.

Ik stem mij d.m.v. een ”soul-connection” , een afstemming af op jouw energie en luister wat jij of jouw kind te vertellen heeft over de vraag of het probleem. En vooral “wat wil jij eraan veranderen” ? Vaak zijn kinderen te klein om te vragen wat er aan de hand is. Hoe fijn is het om te horen wat zij denken en voelen?

Door mijn overleden hond Oeschi (2018) ben ik Dierenafstemmingen gaan maken.

Regenboogheling en Access Bars hebben mij veel ruimte en ontspanning gebracht. En ik vraag mezelf elke dag: Wat heb ik nodig vandaag? Hoe wordt het nog beter dan dit? Positieve vragen etc.

Wil je een afstemming aanvragen?