Regenboog healing

De healingengelen van je goddelijke zielelicht.

Regenboog healing

De healingengelen van je goddelijke zielelicht.

Deze healings methode heb ik in oktober 2015 geleerd van het Ierse medium Aidan Storey en Paula Berendsen.

D.m.v. handopleggingen worden alle chakra’s nagekeken. Voelt de chakra koud? Dan mag deze open gedraaid worden en de blokkade eruit gehaald worden.Net zolang tot het goed voelt daarna mag de chakra dichtgedraaid worden en de kleur van de chakra erin geblazen.

Zo komen alle chakra’s weer in balans. Daarna worden de chakra´s nogmaals nagekeken. Bij de chakra’s kan het dan voorkomen dat er bv. blauw licht ingeblazen wordt in een andere chakra dan de keelchakra. Misschien heeft die chakra dan meer communicatie of emotie nodig, daar staat de blauwe kleur voor. 

Lees meer

. Er wordt gevraagd wat de klant op dit moment nodig heeft en dit wordt in de aura gemasseerd. Bijvoorbeeld bloemen, sommige klanten ruiken deze ook. Of een bepaalde soort steen. Bij mij worden deze vaak in het hart geplaatst. Er ook dat wordt soms gevoeld. Na het inmasseren van de aura volgt het insealen van de klant met verschillende kleuren licht. De reacties zijn verschillend. De ene merkt niet veel, is wel ontspannen en de ander voelt en ziet heel veel.

De healing op afstand kost €40,00. Ik spreek een dag en tijd af en het duurt ongeveer 25 minuten. Je mag op het moment van de healing thuis lekker liggen en ontspannen. Ik mail jou mijn ervaring en hoor ook graag jouw ervaring. De healing bij mij of bij jezelf thuis kost €45,00.

Wil je een afstemming aanvragen?