Levensbrug

Heb je een vraag aan een dierbare overledene?

Levensbrug

Je leven begint als je geboren wordt en eindigt als je sterft, maar eigenlijk begint of eindigt het soms al eerder. Je kan namelijk ook een miskraam krijgen.

Een levensbrug afstemming is een afstemming waarin je afstemt op;

Mensen die overleden zijn, ook een miskraam bijvoorbeeld. Misschien heb je nog een vraag aan een dierbare overledene.

Een miskraam wordt te weinig over gesproken heb ik gemerkt. Het is belangrijk dat het kindje hoe kort het ook bij jou in de buik geweest is een naam krijgt.

Mensen die in coma liggen of ziek zijn en waar niet meer mee te communiceren is. Op deze manier kan je vragen stellen en de zieke het woord laten doen. Mocht de persoon kunnen komen te overlijden kunnen er misschien nog dingen uitgesproken worden. Deze mensen horen vaak alles wat er om hen heen gebeurd, hun gehoor is vaak versterkt.

Lees meer

Mensen met een vorm van dementie, Alzheimer of Korsakov. Wat gaat er in hun hoofd om? Wat hebben ze nog te vertellen? Ze staan door deze ziektes vaak anders in het leven dan ze waren.

Mensen die zelfmoord gepleegd hebben. Je kan ontzettend veel vragen hebben als iemand op deze manier overleden is en jij achter bent gebleven.

De kosten van een Levensbrugafstemming zijn €75. (inclusief een mini-luisterkindafstemming voor een ander persoon (klein berichtje van zo’n 10 regels)

Heb je vragen of wil je informatie mail mij op info@soul-connection.nl

Opleiding tot Luisterkindwerker

In augustus ga ik de Luisterkindopleiding weer geven. 5 lessen, 1 dag in de maand, 5 maanden achter elkaar.

N

Locatie

Post aan Zee (Luisterkind aan Zee), Voorstraat 82A, 1931 AN Egmond aan Zee

N

Opleiding 2021 op zaterdag

  • 21 augustus
  • 18 september
  • 16 oktober
  • 13 november
  • 11 december
N

Kosten

De opleiding kost €1525,- Elke maand, elke les leer jij steeds meer op te schrijven en alles te verwoorden tot een Luisterkindafstemming.

Heb je belangstelling voor de opleiding tot Luisterkindwerker of wil je een afstemming aanvragen?