Kinderwens

Heb jij vragen over jouw Kinderwens?

Kinderwens

Het zou kunnen dat je op een moment in je leven komt dat er een kinderwens ontstaat. Die is ontstaan bij jezelf en je partner of je bent alleenstaand en wilt graag kinderen. Je probeert zwanger te raken en wat als dat nou niet gaat zoals jij dat gedacht had. Wat gebeurt er dan?
Dan komen er emoties, pijn, verdriet en misschien wel angst. Het kan zijn dat je in de medische molen terecht komt, misschien een lichamelijk probleem of zelfs uitsluiting van zwanger kunnen worden. Of je denkt aan adoptie. Het heeft allemaal te maken met de kinderwens.
Hoe fijn zou het zijn om een luisterend oor te krijgen. Iemand die naar jou luistert en antwoorden krijgt over jouw kinderwens. Dat je duidelijkheid krijgt voor jezelf.
Wil ik wel zwanger raken?
Waarom lukt het niet?

Hoe kan ik mijn lichaam weer vertrouwen?
Ben ik niet te oud?
Is er een kindje op ons aan het wachten?
Ik hou al zoveel van mijn eerste kindje, hoe kan ik van nog een kindje houden? etc.

Ik luister op energetisch niveau naar de aanvraagster en als de partner ook wil mèt toestemming.
Ik luister en neem de vragen mee. Soms zijn er nog emoties uit dit leven of een vorig leven waar aan gewerkt mag worden. Als dat gebeurd gaat de energie beter stromen en kan bv. onzekerheid losgelaten worden en omslaan in vertrouwen.
Soms is er een zieltje aanwezig, waarom is deze er? En vooral wat heeft het zieltje jullie te vertellen.
Wat heeft het nodig om hier op aarde te komen? Waar mag er nog aan gewerkt worden in jullie relatie of jezelf? Wie weet ziet het zieltje daarna een opening om te komen.

Wat heb ik nodig?
Een foto van de aanvraagster/stel waar jij alleen opstaat, je naam en geboortedatum en ditzelfde als je partner mee wilt doen.
De kosten voor een Kinderwensafstemming zijn €75

vragen? mail naar info@soul-connection.nl of kijk bij contact

Wil je een afstemming aanvragen?