Kind/volwassenen

Wat heeft jouw ziel te vertellen?

Afstemming op kinderen

Ik stem af op de energie van jouw kind. Ik praat op deze manier, in de energie met jouw zoon of dochter en in het gesprek wordt duidelijk waarom ergens tegenaan gelopen wordt. Waarom is het probleem er? Wat wil jouw zoon of dochter er aan veranderen en hoe? Soms gebeurt dit meteen en ook krijgen jullie als ouders handvatten om mee aan de slag te gaan. Dat je bijvoorbeeld op een andere manier met je kind om mag gaan.

Alles verloopt via mailcontact. Je hoeft dus niet naar een praktijk te komen. Je ontvangt een mail waar alle informatie in staat over de afstemming en het sturen van een foto. Binnen twee weken ontvang jij de afstemming via de mail thuis.

Waar kan ik jou mee helpen?

Duidelijkheid te krijgen waarom de problemen er zijn. Waarom je kind bv. in bed plast, slecht slaapt, niet of slecht eet, boos is, onzekerheid heeft etc. En ik maak heel vaak mee dat het kleine kinderen zijn waar je nog niet aan kan vragen waarom ze zich zo gedragen. Via een afstemming krijg je in ieder geval duidelijkheid wat er aan de hand is en in de meeste gevallen weer rust in huis.

Ik kan geen ziektes en aandoeningen veranderen, wel kan ik via telepathisch contact knelpunten naar boven krijgen, samen met het kind kijken wat er aan gedaan mag worden.
Soms zijn er entiteiten of auralifters bij een kind aanwezig, samen vragen we waarom ze hier zijn en als dat duidelijk is help ik ze om naar het licht te mogen gaan, als dat de bedoeling is.
Ook kunnen er vorige levens voorbij komen, we kijken naar dat leven en wat dat nu voor problemen geeft, wat er veranderd en losgelaten mag worden.

De kosten van een afstemming zijn €75.

Afstemming op volwassenen

Ik stem mij af op jouw energie en luister naar wat jij te vertellen hebt over het probleem of de vraag. Ik zoek naar antwoorden , wat jij wilt dat er veranderd mag worden aan het probleem of de vraag en op welke manier. Dit gebeurd soms meteen en het kan ook zijn dat jij wilt dat er iets veranderd en het in de toekomst anders wilt gaan doen. Jij geeft jezelf handvatten om mee aan de slag te gaan.
Je hoeft niet naar de praktijk te komen alles verloopt via de mail. Je ontvangt een mail waar alle informatie in staat over de afstemming en het sturen van een foto. Binnen twee weken heb je de afstemming binnen.

Voor wie is de afstemming bedoeld?

  • iedereen in de leeftijd van 0 tot 100 en ouder
  • iedereen met een prangende vraag over zichzelf
  • mensen met probleemgedrag. Bv: slecht slapen, woede, angst, onzekerheid etc.
  • voor mensen die zich verbaal niet goed kunnen uiten. Bv: dementerende ouderen, verstandelijk beperkte mensen, comapatiënten etc.
  • voor mensen met lichamelijke klachten zoals migraine, buikpijn, eetproblemen etc.
  • voor mensen die nog iets willen afsluiten of willen weten van een overleden persoon.
  • als je wilt groeien en je bewust wilt worden van hoe jij je nu op dit moment voelt
  • nieuwsgierig bent naar wat jouw ziel jou te vertellen heeft.

Lees meer

Ik kan geen ziektes en aandoeningen veranderen, wel kan ik via telepathisch contact knelpunten boven krijgen, waarop we samen kijken wat er aan gedaan kan worden.
Soms zijn er entiteiten aanwezig, samen vragen we waarom ze hier zijn en als dat duidelijk is help ik ze om naar het licht te mogen gaan.
Ook kunnen er vorige levens voorbij komen, we kijken naar dat leven en wat dat nu voor problemen geeft, wat er veranderd en losgelaten mag worden.

De kosten voor een afstemming zijn €75,

Voor vragen of informatie kunt u mij mailen info@soul-connection.nl

Wil je een afstemming aanvragen?