Geboorte verwerking

Trauma bij de geboorte? Ik Luister.

Geboorteverwerking

Met deze afstemming kan je gaan kijken of er vanuit de conceptie, zwangerschap en geboorte emoties zijn blijven hangen waardoor er problemen kunnen zijn ontstaan tussen moeder en kind op allerlei gebieden.

Hoe was de situatie rond de conceptie, de zwangerschap en de geboorte? Er kunnen traumatische ervaringen zijn ontstaan voor moeder en kind, dit kan een goede hechting in de weg staan.
We gebruiken als basis de gewone afstemming en gaan daarmee terug naar wat nodig is. Soms naar het moment van geboorte zelf, of naar de zwangerschap van je moeder, of welk moment dan ook. Jij geeft zelf in de afstemming aan naar welk punt in de zwangerschap of geboorte je terug wilt gaan en wij gaan met je mee.

Lees meer

Ik luister, stel vragen en kijk wat nodig is voor jou om te zien en te voelen waar die emoties vandaan komen. Wat jij eraan wilt doen om de situatie in het hier en nu te veranderen.

Voor wie?

-als er sprake is van een huilbaby of baby met slaapproblemen

-kinderen die problemen hebben waarvan gedacht wordt dat het te maken zou kunnen hebben met  een moeilijke start in hun leven

-een moeder die een trauma heeft opgelopen van de bevalling (met toestemming van het  kind vanaf 10 jaar)

– een volwassene die zelf terug wil gaan naar het geboortemoment

Voor deze afstemming heb ik zoveel mogelijk informatie nodig over de situatie rond de conceptie, de zwangerschap en geboorte waardoor duidelijk kan worden in de Geboorteverwerking afstemming wat er aan de hand is.

De Geboorteverwerking afstemming kost €75,00

De geboortebegeleiding kost €145.

Voor informatie of vragen mail naar info@soul-connection.nl

Wil je een afstemming aanvragen?