Geboortebegeleiding

Contact maken met je ongeboren kindje?

Geboortebegeleiding

Op zielsniveau wordt er telepathisch contact gemaakt met het ongeboren kindje. Voorzichtig en met respect wordt er gekeken en vernomen hoe het kindje zich voelt.
De ouders kunnen via vragen horen hoe het kindje zich voelt.
Vanaf 28 weken zwangerschap vinden wekelijks vier afstemmingen plaats. Een half uur op een afgesproken tijd heb ik contact via de moeder met het ongeboren kind. De moeder kan in dit half uur zich ontspannen en ook kijken en voelen hoe zij dit beleeft. Indien gewenst kan de vader ook meedoen.
Ik mail mijn ervaringen en als het kan de antwoorden van de vragen die de ouders gesteld hebben meteen na dit half uur.
Het is een prachtige ervaring om het contact dat je al hebt met het kindje in de buik op deze manier mee te mogen maken. Jij kan vragen stellen en te weten hoe je kindje zich voelt. Jij kan horen wat jullie kindje verwacht van zijn nieuwe leven bij jullie.

Lees meer

Elke geboortebegeleiding is anders, soms geeft een kindje aan hoe hij of zij wil dat de ouders reageren als hij of zij geboren wordt. Of dat het kindje bijvoorbeeld aangeeft niet door iedereen vastgehouden te willen worden, of juist wel. Hoe de baby is als mens. Of het meteen alles wil ontdekken en gezien wil worden of juist niet.

De eerste keer wordt er contact gelegd met het kindje en vragen van de ouders geprobeerd te beantwoorden. De week erna is de tweede afstemming. Via de mail kunnen alle vragen opgestuurd worden en probeer ik deze zo goed mogelijk te beantwoorden. De derde keer kijken we hoe het kindje over de geboorte denkt om de vierde keer een brief te ontvangen van het kindje. Ik stel geen vragen. Jouw kindje is hier aan het woord.

Prachtig om jezelf dit cadeau te doen, om jou kindje nog beter te leren kennen voordat het geboren wordt. Vier weken lang loop ik met jullie mee. Ook is het mogelijk om de laatste afstemming na de geboorte te laten doen en de eerste 3 alvast vast te leggen. Helemaal zoals jij het wilt. De laatste maak ik binnen 3 maanden na de geboorte van jouw kindje.

Wil je een afstemming aanvragen?