Gastenboek

Wat zeggen mensen over Soul-Connection?

Tevreden? Laat een berichtje achter in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
14 berichten.
Marieke de Wijs Marieke de Wijs uit Alkmaar schreef op juni 21, 2021
Ooit kwam ik op FaceBook het fenomeen Luisterkind tegen. Energetisch afstemmen. Het resoneerde. Alleen lag voor mij de opleidingen net even te ver in het land. Tot dat het in Egmond aan Zee werd gegeven. Dat kon ik op de fiets redden. Met nog 3 andere dames. Super leuk. Het eerste klasje. We hebben veel geleerd van elkaar. En het mooie is, het is nu de basis van mijn eigen praktijk. Met nog een aantal extra ondersteuningen. Ik word hier zo blij van. We kregen alle aandacht en konden het in ons eigen tempo doen. Zoek je een Luisterkind trainer in de buurt, dan je bij soulconnection aan het juist adres.
Leontien Leontien uit Heerhugowaard schreef op juni 16, 2021
Door mijn kinderen ben ik in contact gekomen met de Luisterkind Methode. Mijn zoontje werd wel 10 keer 's nachts wakker en toen ik de afstemming las, had ik tranen in mijn ogen. De methode bleef mij fascineren maar ik vond dat ik die "gave" niet had, ik was tenslotte verre van helderziend dacht ik. Toch bleven de hints op mijn pad komen dat ik Luisterkind moest gaan doen en zo kwam ik op de site van Christine terecht. Met verbazing las ik dat iedereen deze "gave" bezit en de methode kan leren. Die gedachte spookte een jaar in mijn hoofd en telkens kreeg ik op de gekste momenten weer hints over Luisterkind. Uiteindelijk heb ik de stap gewaagd, als cadeau voor mijzelf aan mijzelf schreef ik me in voor de opleiding. Ik kwam terecht in een warm bad en er ging letterlijk een hele nieuwe wereld voor mij open. Als aanvrager wist ik al hoe krachtig een afstemming kan zijn, maar om zelf te kunnen afstemmen en jezelf te verbinden met die energie is magisch. Christine wist ons het vertrouwen te geven in ons kunnen en heeft ons door haar lange ervaring veel mee kunnen gegeven. Dankzij haar en de Luisterkind opleiding heb ik een enorme groei doorgemaakt. Nu ga ik vol enthousiasme aan de slag om anderen te helpen met mijn afstemmingen.
Denise Denise schreef op mei 31, 2021
Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door het ongrijpbare stukje wat zich bevindt tussen hemel en aarde. Maar de scepticus in mij had zo haar twijfels. Want is er echt meer? En wat dan? Kun je echt communiceren via de energie? Of is het gewoon een kwestie van goed geluk, wanneer iemand die jou niet kent net het juiste over je weet te vertellen. Toen ik hoorde van de opleiding tot luisterkindwerker twijfelde ik geen moment. Dit wilde en moest ik doen! Om al mijn twijfels zelf te onderzoeken. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Inmiddels heb ik mijn diploma op zak en wรฉรฉt ik dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik blijf het een beetje bizar vinden, want het is nog steeds wat ongrijpbaar. Maar om een ander te mogen helpen dat te gaan zien wat ze diep van binnen zelf al weten is naast het bizarre vooral magisch mooi!
Joke van Leeuwen Joke van Leeuwen schreef op mei 26, 2021
Nadat ik besloten had om de cursus Luisterkindwerker te gaan volgen, waren voor mij 2 dingen belangrijk in mijn keuze bij wie. De afstand, maar nog belangrijker: voel ik een klik. Deze was er inderdaad. Al bij het 1e contact via de mail en het voelde heel goed dat Christine mij uitnodigde om kennis te komen maken, als ik dat wilde. Ik kan nu zeggen dat ik een goede keuze heb gemaakt. Het enthousiasme waarmee Christine de cursus geeft. De ruimte die ze je laat om de tijd te nemen, die jij denkt nodig te hebben. Maar ook het motiveren, zonder te pushen, is voor mij belangrijk en heel goed geweest. Ik kan zeggen dat zij mij gehoord heeft, waardoor ik met plezier aan de cursus heb deel genomen en deze positief heb afgerond.
Dorien Dorien schreef op mei 26, 2021
Voor mij was het doen van de opleiding tot Luisterkindwerker zoiets als uit de kast komen. Aan de slag met een stuk van mezelf waar ik nog niet eerder mee naar buiten was gekomen, heel spannend dus. Dankzij de deskundigheid en het vertrouwen van Christine durfde ik de uitdaging aan te gaan en ben ik inmiddels al een paar jaar bezig als Luisterkindwerker. Christine is in staat te volgen waar je als deelnemer zit en juist die dingen te zeggen die je verder helpen. De manier waarop ze de in te leveren opdrachten beoordeelde was zeer helpend, niet in de laatste plaats omdat de feedback altijd zo snel kwam. Zodra Christine een aanvullende module gaat geven schrijf ik me weer in!
schreef op maart 30, 2018
De Acces Bar behandeling die ik mocht ondergaan bij Christine was heerlijk ontspannend. Het voelde goed! Ik heb als een blok geslapen daarna. Een aanrader!
Christine Christine schreef op november 8, 2017
Hallo Christine, Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de luisterkindafstemming die ik vanmorgen van je heb ontvangen. Het is er weer een om over na te denken.
schreef op januari 27, 2017
Een accessbar behandeling gehad speciaal tegen de pijn. Ik heb aangezichtspijn en had erge pijn toen ik kwam. De behandeling duurde 2 uur waarbij verschillende drukpunten werden behandeld. De dag erna was de pijn helemaal weg en voelde ik mij topfit! Nu nog steeds! Deze behandeling is echt een aanrader!
Christine Christine schreef op januari 11, 2017
Aanrader! Je hebt ons zo geholpen, wat een eye-opener om het eens van de andere kant te (laten)bekijken. Wereld van verschil!!! Tot op de dag van vandaag zijn wij je dankbaar
schreef op april 14, 2015
Christine heeft bij mij een afstemming gedaan met mijn ongeboren kindje. Het was een erg bijzondere ervaring en heb van alle sessies genoten. De hechting en het durven voelen hebben mij veel opgeleverd! Dank je wel Christine
schreef op maart 6, 2015
Wat een mooi verslag van je gesprek met onze zoon, ik las het gisteren en het raakte me echt. Vooral omdat hij op hetzelfde tijdstip weer migraine kreeg en thuis is. Apart hรจ, volgens ons komt door jou hulp alle spanning er in ene uit bij hem en heb je ook daadwerkelijk contact met hem gemaakt. We gaan ermee aan de gang. Bedankt K. ps. Nog even iets! Je hebt onze zoon dus exact beschreven zoals hij is. we herkennen hem er helemaal in. Knap hoor.
schreef op maart 4, 2015
Lieve Christine, bedankt voor de afstemming op mijn moeder. Ik vind het heel bijzonder hoe jij bepaalde zaken omschrijft. Het is echt of ik mijn moeder hoor praten. Ik ben er erg blij mee. Dank je wel! M.
Josรฉ Josรฉ schreef op februari 9, 2015
Lieve Christine, je hebt voor mij een afstemming gemaakt op mijn dochter die mij heel dierbaar is geworden, ik lees hem nog vaak terug en dan put ik daar weer kracht uit. De woorden waarmee je haar omschreef maakten dat mijn overtuiging van jouw gave alleen maar sterker is geworden. Heel blij ben ik met jouw ontmoeting met haar. Fijn dat je deze gave wilt delen met mensen zoals ik. Succes met deze prachtige weg!
Anita Kok Anita Kok uit Castricum schreef op februari 9, 2015
Christine heeft een afstemming gemaakt op mijn dochter, waar zij heel veel aan heeft gehad. Christine gaf goed de knelpunten van mijn dochter aan en wat ze er aan kon doen. Dit voelde heel prettig. Ook voor mij heeft Christine veel betekend. Door haar afstemming op mij ben ik beter in mijn vel gaan zitten.

Volg mij op

Heb je belangstelling voor afstemming, behandeling of schilderij?