Familieverbond

Waarom zijn jullie als familie bij elkaar?

Familieverbond

Waarom zijn mensen bij elkaar in één gezin? Of mensen als stel bij elkaar? Wat hebben zij van elkaar te leren? Waarom hebben zij voor elkaar gekozen? Elke dag kom je mensen tegen en elke dag weer leer je van elkaar. Waarom wil je dan je hele leven bij die persoon blijven en waarom kiezen kinderen voor jullie als ouders?

In een Familieverbond-afstemming stellen we 1 vraag;

“Waarom zijn jullie bij elkaar? “

Lees meer

Voor wie is deze afstemming?

Een stel zonder kinderen. Een gezin/ 1 ouder in de situatie hoe het NU met elkaar in 1 huis woont. (het kind/ grootouder/nieuwe partner wat met regelmaat thuis slaapt hoort hier ook bij). Een gezin met pleeg- of adoptiekinderen.

Ik stem af op de energie van het hele gezin of het stel. Ik neem mee wat alle gezinsleden verteld hebben over hoe de situatie nu is. Ik luister wat jullie mij te vertellen hebben over waarom jullie bij elkaar zijn, wat jullie te leren hebben over elkaar. Ik schrijf alles op wat ik hoor, zie en voel.

Met een Familieverbond- afstemming veranderd er vaak al meteen wat in de energie en er worden handvatten gegeven om mee aan de slag te gaan.

Heb je vragen? mail mij op info@soul-connection.nl. De Familieverbond-afstemming heeft dezelfde prijs als een gewone afstemming. €75.

egels)

Wil je een afstemming aanvragen?