Familieverbond

Waarom zijn jullie als familie bij elkaar?

Familieverbond

Waarom zijn mensen bij elkaar in één gezin? Of mensen als stel bij elkaar? Wat hebben zij van elkaar te leren? Waarom hebben zij voor elkaar gekozen?Elke dag kom je mensen tegen en elke dag weer leer je van elkaar.Waarom wil je dan je hele leven bij die persoon blijven en waarom kiezen kinderen voor jullie als ouders?

In een Luisterkind Familieverbond-afstemming stellen we 1 vraag;

“ Waarom zijn jullie bij elkaar? “

Lees meer

Voor wie is deze afstemming?

Een stel zonder kinderen. Een gezin/ 1 ouder in de situatie hoe het NU met elkaar in 1 huis woont. (het kind/ grootouder/nieuwe partner wat met regelmaat thuis slaapt hoort hier ook bij). Een gezin met pleeg- of adoptiekinderen.

Ik stem af op de energie van het hele gezin of het stel. Ik neem mee wat alle gezinsleden verteld hebben over hoe de situatie nu is. Ik luister wat jullie mij te vertellen hebben over waarom jullie bij elkaar zijn, wat jullie te leren hebben over elkaar. Ik schrijf alles op wat ik hoor, zie en voel.

Met een Luisterkind Familieverbond- afstemming veranderd er vaak al meteen wat in de energie en er worden handvatten gegeven om mee aan de slag te gaan.

Heb je vragen? mail mij op info@soul-connection.nl. De Luisterkind familieverbond-afstemming heeft dezelfde prijs als een gewone Luisterkindafstemming. €75. (inclusief een mini-luisterkindafstemming voor een ander persoon (klein berichtje van zo’n 10 regels)

Opleiding tot Luisterkindwerker

In augustus ga ik de Luisterkindopleiding weer geven. 5 lessen, 1 dag in de maand, 5 maanden achter elkaar.

N

Locatie

Post aan Zee (Luisterkind aan Zee), Voorstraat 82A, 1931 AN Egmond aan Zee

N

Opleiding 2021 op zaterdag

  • 21 augustus
  • 18 september
  • 16 oktober
  • 13 november
  • 11 december
N

Kosten

De opleiding kost €1525,- Elke maand, elke les leer jij steeds meer op te schrijven en alles te verwoorden tot een Luisterkindafstemming.

Heb je belangstelling voor de opleiding tot Luisterkindwerker of wil je een afstemming aanvragen?