Access bars

32 punten voor ontspanning en rust!

Access Bars

Bars zijn energiebanen op en in je hoofd, het is het Engelse woord hiervoor.
Er zijn 32 punten op je hoofd die zacht worden aangeraakt. Daardoor gaan de banen tussen de punten stromen en de elektrische lading, energie die daar vast kan zitten, kan door het stromen los worden gelaten.
Er zitten op deze 32 punten spanning van overtuigingen, gedachten, emoties, oordelen en standpunten en deze worden opgeruimd. Elke behandeling wordt er een beetje opgeruimd.
Dankzij deze opruiming voel je je vaak veel rustiger, meer ontspannen, je kan opruimwoedes krijgen, ruimte in je hoofd etc.

Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel of mocht dat niet mogelijk zijn wegens gezondheidsklachten op een stoel.
De behandeling duurt ongeveer 60 tot 90 minuten voor een volwassene en voor een kind 20 tot 30 minuten.
De klant bepaald wat hij wilt, lekker ontspannen en de ogen dicht of gezellig een praatje maken, alles is goed zo lang het goed voelt voor jou. Voor de behandeling maakt het niets uit.

ENERGETISCHE FACELIFT

Twee keer mocht ik deze energetische facelift ontvangen en geven en het voelde zó fijn! Werd er helemaal blij van! Lekkere roze wangen na afloop, ik voelde spanning omhoog getrokken worden en eruit gaan. s Avonds weg geweest en ik was nog veel meer ontspannen dan ik ooit was. Heerlijk!

Wat is de energetische facelift?

De energetische facelift is een behandeling die valt onder de energetische lichaamsprocessen van Access Consciousness. Het behandelt de weefsels van de borst, de hals en het gezicht. Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op. Dit gebeurt allemaal door het lichaam (borst, hals en gezicht) aan te raken met de handen terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen.

Lees meer

Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en ook voor de geest en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling. Ook zal je je energieker voelen na de behandeling! Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, innerlijk zal je je ook bewust worden van veranderingen. Zoals meer rust, energie en helderheid van geest. Je zal meer dankbaarheid voor jouw lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen. Ook blijft het lichamelijk effect niet bij een verjongd gezicht, het gehele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen.

Vanuit Access Consciousness zegt men dat de resultaten blijvend zijn na 20 Energetische Facelift behandelingen. Wie wil dat nou niet?

Wil jij jouw lichaam en geest verjongen zonder chemicaliën en operaties? Dan is dit zeker iets voor jou!

Deze behandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Kosten volwassene Bars behandeling en Energitische Facelift of ander body proces €60
Kosten kind tot 12 jaar €30

Heb je belangstelling voor de opleiding tot Luisterkindwerker of wil je een afstemming aanvragen?