Opleiding Luisterkindwerker


In november 2018 ben ik geslaagd als Luisterkindtrainer.
Vanaf februari 2020 ga ik de Luisterkindopleiding geven. 5 lessen, 1 dag in de maand, 5 maanden achter elkaar. In Egmond aan Zee!
Heb je interesse om zelf Luisterkindwerker te worden? De beroepsopleiding duurt een half jaar en bestaat uit een combinatie van theoretisch en praktisch werk. Je leert werken met de unieke Luisterkind Methode. De methode en de opleiding zijn opgezet door Diana van Beaumont. Deze opleiding staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Locatie: Post aan Zee (Luisterkind aan Zee), Voorstraat 82A, 1931 AN Egmond aan Zee
groep 1 (zaterdag)
8 februari
14 maart
11 april
9 mei
6 juni

volgende groepen:
(zaterdag)
26 september
24 oktober
21 november
19 december
16 januari (2021)

(zaterdag 2021)
13 februari
13 maart
10 april
8 mei
5 juni

De opleiding kost €1525. Elke maand, elke les leer jij steeds meer op te schrijven en alles te verwoorden tot een Luisterkindafstemming.
Het is een opleiding die gebruikt kan worden wanneer je zelf met mensen werkt of wilt gaan werken, maar ook voor zelf ontwikkeling is het een mooie opleiding. Je gaat steeds meer leren je gevoel te volgen en daarop te vertrouwen.

Ik heb zelf ook de opleiding tot Luisterkindwerker gehad van Diana van Beaumont in 2014 en mag deze mooie manier van leren communiceren nu aan jullie door gaan geven. IEDEREEN kan de opleiding volgen en IEDEREEN kan ook Luisterkind-afstemmingen leren maken. Hoe fijn is het om naar anderen te kunnen luisteren en ze op deze manier te helpen door luisterkindafstemmingen te maken.

Zou je graag weten wat de opleiding inhoud dan kun je het linkje brochure aanklikken. En bij de agenda van 2020 sta ik vermeld. Als jij je wilt opgeven stuur dan een mail naar info@soul-connection.nl en ik stuur jou alle informatie toe.

Opleiding Luisterkindwerker


Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!