Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 172.31.26.226 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
schreef op 30 March 2018 om 09:42:
De Acces Bar behandeling die ik mocht ondergaan bij Christine was heerlijk ontspannend. Het voelde goed! Ik heb als een blok geslapen daarna. Een aanrader!
Christine Christine schreef op 8 November 2017 om 07:26:
Hallo Christine, Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de luisterkindafstemming die ik vanmorgen van je heb ontvangen. Het is er weer een om over na te denken.
schreef op 27 January 2017 om 10:28:
Een accessbar behandeling gehad speciaal tegen de pijn. Ik heb aangezichtspijn en had erge pijn toen ik kwam. De behandeling duurde 2 uur waarbij verschillende drukpunten werden behandeld. De dag erna was de pijn helemaal weg en voelde ik mij topfit! Nu nog steeds! Deze behandeling is echt een aanrader!
Christine Christine schreef op 11 January 2017 om 19:37:
Aanrader! Je hebt ons zo geholpen, wat een eye-opener om het eens van de andere kant te (laten)bekijken. Wereld van verschil!!! Tot op de dag van vandaag zijn wij je dankbaar
schreef op 14 April 2015 om 18:11:
Christine heeft bij mij een afstemming gedaan met mijn ongeboren kindje. Het was een erg bijzondere ervaring en heb van alle sessies genoten. De hechting en het durven voelen hebben mij veel opgeleverd! Dank je wel Christine
schreef op 6 March 2015 om 16:03:
Wat een mooi verslag van je gesprek met onze zoon, ik las het gisteren en het raakte me echt. Vooral omdat hij op hetzelfde tijdstip weer migraine kreeg en thuis is. Apart hè, volgens ons komt door jou hulp alle spanning er in ene uit bij hem en heb je ook daadwerkelijk contact met hem gemaakt. We gaan ermee aan de gang. Bedankt K. ps. Nog even iets! Je hebt onze zoon dus exact beschreven zoals hij is. we herkennen hem er helemaal in. Knap hoor.
schreef op 4 March 2015 om 10:59:
Lieve Christine, bedankt voor de afstemming op mijn moeder. Ik vind het heel bijzonder hoe jij bepaalde zaken omschrijft. Het is echt of ik mijn moeder hoor praten. Ik ben er erg blij mee. Dank je wel! M.
José José schreef op 9 February 2015 om 19:00:
Lieve Christine, je hebt voor mij een afstemming gemaakt op mijn dochter die mij heel dierbaar is geworden, ik lees hem nog vaak terug en dan put ik daar weer kracht uit. De woorden waarmee je haar omschreef maakten dat mijn overtuiging van jouw gave alleen maar sterker is geworden. Heel blij ben ik met jouw ontmoeting met haar. Fijn dat je deze gave wilt delen met mensen zoals ik. Succes met deze prachtige weg!
Anita Kok Anita Kok uit Castricum schreef op 9 February 2015 om 10:53:
Christine heeft een afstemming gemaakt op mijn dochter, waar zij heel veel aan heeft gehad. Christine gaf goed de knelpunten van mijn dochter aan en wat ze er aan kon doen. Dit voelde heel prettig. Ook voor mij heeft Christine veel betekend. Door haar afstemming op mij ben ik beter in mijn vel gaan zitten.