Kinderen

Ik werk volgens de Luisterkind Methode van oprichtster Diana van Beaumont.
Ik stem af op de energie van jouw kind. Ik praat op deze manier, in de energie met jouw zoon of dochter en in het gesprek wordt duidelijk waarom ergens tegenaan gelopen wordt. Waarom is het probleem er? Wat wil jouw zoon of dochter er aan veranderen en hoe? Soms gebeurd dit meteen en ook krijgen jullie als ouders handvatten om mee aan de slag te gaan. Dat je bijvoorbeeld op een andere manier met je kind om mag gaan.

Alles verloopt via mailcontact. Je hoeft dus niet naar een praktijk te komen. Je ontvangt een mail waar alle informatie in staat over de afstemming en het sturen van een foto. Binnen twee weken ontvang jij de afstemming via de mail thuis.

Waar kan ik jou mee helpen?
Duidelijkheid te krijgen waarom de problemen er zijn. Waarom je kind bv. in bed plast, slecht slaapt, niet of slecht eet, boos is, onzekerheid heeft etc. En ik maak heel vaak mee dat het kleine kinderen zijn waar je nog niet aan kan vragen waarom ze zich zo gedragen. Via een Luisterkindafstemming krijg je in ieder geval duidelijkheid wat er aan de hand is en in de meeste gevallen weer rust in huis.

Ik kan geen ziektes en aandoeningen veranderen, wel kan ik via telepathisch contact knelpunten naar boven krijgen, samen met het kind kijken wat er aan gedaan mag worden.
Soms zijn er entiteiten of auralifters bij een kind aanwezig, samen vragen we waarom ze hier zijn en als dat duidelijk is help ik ze om naar het licht te mogen gaan.
Ook kunnen er vorige levens voorbij komen, we kijken naar dat leven en wat dat nu voor problemen geeft, wat er veranderd en losgelaten mag worden.
De kosten van een luisterkindafstemming zijn €75. (inclusief een mini-luisterkindafstemming voor een ander persoon (klein berichtje van zo’n 10 regels)