Geboortebegeleiding en Geboorteverwerking

IMG_7985

Geboortebegeleiding

Op zielsniveau wordt er telepathisch contact gemaakt met het ongeboren kindje. Voorzichtig en met respect wordt er gekeken en vernomen hoe het kindje zich voelt.
De ouders kunnen via vragen horen hoe het kindje zich voelt.
Vanaf 28 weken zwangerschap vinden wekelijks vier afstemmingen plaats. Een half uur op een afgesproken tijd heb ik contact via de moeder met het ongeboren kind. De moeder kan in dit half uur zich ontspannen en ook kijken en voelen hoe zij dit beleeft. Indien gewenst kan de vader ook meedoen.
Ik mail mijn ervaringen en als het kan de antwoorden van de vragen die de ouders gesteld hebben meteen na dit half uur.
Het is een prachtige ervaring om het contact dat je al hebt met het kindje in de buik op deze manier mee te mogen maken. Jij kan vragen stellen en te weten hoe je kindje zich voelt. Jij kan horen wat jullie kindje verwacht van zijn nieuwe leven bij jullie.
Elke geboortebegeleiding is anders, soms geeft een kindje aan hoe hij of zij wil dat de ouders reageren als hij of zij geboren wordt. Of dat het kindje bijvoorbeeld aangeeft niet door iedereen vastgehouden te willen worden, of juist wel. Hoe de baby is als mens. Of het meteen alles wil ontdekken en gezien wil worden of juist niet.

De eerste keer wordt er contact gelegd met het kindje en vragen van de ouders geprobeerd te beantwoorden. De week erna is de tweede afstemming. Via de mail kunnen alle vragen opgestuurd worden en probeer ik deze zo goed mogelijk te beantwoorden. De derde keer kijken we hoe het kindje over de geboorte denkt om de vierde keer een brief te ontvangen van het kindje. Ik stel geen vragen. Jouw kindje is hier aan het woord.

Prachtig om jezelf dit cadeau te doen, om jou kindje nog beter te leren kennen voordat het geboren wordt. Vier weken lang loop ik met jullie mee.

IMG_8731

Geboorteverwerking

Met deze afstemming kan je gaan kijken of er vanuit de conceptie, zwangerschap en geboorte emoties zijn blijven hangen waardoor er problemen kunnen zijn ontstaan tussen moeder en kind op allerlei gebieden.

Hoe was de situatie rond de conceptie, de zwangerschap en de geboorte? Er kunnen traumatische ervaringen zijn ontstaan voor moeder en kind, dit kan een goede hechting in de weg staan.
We gebruiken als basis de gewone Luisterkind afstemming en gaan daarmee terug naar wat nodig is. Soms naar het moment van geboorte zelf, of naar de zwangerschap van je moeder, of welk moment dan ook. Jij geeft zelf in de afstemming aan naar welk punt in de zwangerschap of geboorte je terug wilt gaan en wij gaan met je mee.

Ik luister, stel vragen en kijk wat nodig is voor jou om te zien en te voelen waar die emoties vandaan komen. Wat jij eraan wilt doen om de situatie in het hier en nu te veranderen.

Voor wie?

-als er sprake is van een huilbaby of baby met slaapproblemen

-kinderen die problemen hebben waarvan gedacht wordt dat het te maken zou kunnen hebben met  een moeilijke start in hun leven

-een moeder die een trauma heeft opgelopen van de bevalling (met toestemming van het  kind vanaf 10 jaar)

– een volwassene die zelf terug wil gaan naar het geboortemoment

Voor deze afstemming heb ik zoveel mogelijk informatie nodig over de situatie rond de conceptie, de zwangerschap en geboorte waardoor duidelijk kan worden in de Geboorteverwerking afstemming wat er aan de hand is.

De Geboorteverwerking afstemming kost €75,00 (inclusief een mini-luisterkindafstemming voor een ander persoon (klein berichtje van zo’n 10 regels)

De geboortebegeleiding kost €125.

Voor informatie of vragen mail naar info@soul-connetcion.nl