Volwassenen

Ik stem mij af op jouw energie en luister naar wat jij te vertellen hebt over het probleem of de vraag. Ik zoek naar antwoorden , wat jij wilt dat er veranderd mag worden aan het probleem of de vraag en op welke manier. Dit gebeurd soms meteen en het kan ook zijn dat jij wilt dat er iets veranderd en het in de toekomst anders wilt gaan doen. Jij geeft jezelf handvatten om mee aan de slag te gaan.
Je hoeft niet naar de praktijk te komen alles verloopt via de mail. Je ontvangt een mail waar alle informatie in staat over de afstemming en het sturen van een foto. Binnen twee weken heb je de afstemming binnen.

Voor wie is de afstemming bedoeld?
– iedereen in de leeftijd van 0 tot 100 en ouder
– iedereen met een prangende vraag over zichzelf
– mensen met probleemgedrag. Bv: slecht slapen, woede, angst, onzekerheid etc.
– voor mensen die zich verbaal niet goed kunnen uiten. Bv: dementerende ouderen,    verstandelijk beperkte mensen, comapatiënten etc.
– voor mensen met lichamelijke klachten zoals migraine, buikpijn, eetproblemen etc.
– voor mensen die nog iets willen afsluiten of willen weten van een overleden persoon.
– als je wilt groeien en je bewust wilt worden van hoe jij je nu op dit moment voelt
– nieuwsgierig bent naar wat jouw ziel jou te vertellen heeft.

Ik kan geen ziektes en aandoeningen veranderen, wel kan ik via telepathisch contact knelpunten boven krijgen, waarop we samen kijken wat er aan gedaan kan worden.
Soms zijn er entiteiten aanwezig, samen vragen we waarom ze hier zijn en als dat duidelijk is help ik ze om naar het licht te mogen gaan.
Ook kunnen er vorige levens voorbij komen, we kijken naar dat leven en wat dat nu voor problemen geeft, wat er veranderd en losgelaten mag worden.

De kosten voor een Luisterkindafstemming zijn €75, (inclusief een mini-luisterkindafstemming voor een ander persoon (klein berichtje van zo’n 10 regels)

voor vragen of informatie kunt u mij mailen info@soul-connection.nl