afstemmen op de aarde – 6 januari 2019

Vandaag heb ik met een heleboel andere Luisterkindwerkers een afstemming op de aarde gemaakt nadat een Luisterkindwerker via een sjamaan had doorgekregen dat de aarde uit balans is en graag weer in balans wil zijn. Deze afstemmingen zal ik jullie binnenkort aanbieden via een gratis e-book die gemaakt wordt.
Hieronder mijn afstemming;

Beste bewoners van de aarde,
Jullie zijn hier, maar ook weer niet. Jullie zijn ooit hier begonnen, jullie voorouders en die hadden weinig. Hadden ook met weinig genoeg. Maar er werd naar elkaar gekeken met een oordeel en door te oordelen en veroordelen werden de ego’s van heel veel mensen heel belangrijk.

En het belangrijkste werd vergeten……………de mens zelf, de liefde voor zichzelf. De eigenwaarde, het gevoel van kracht en liefde voor de mens zelf. Nu gaat het alleen maar om hebben lijkt het wel en met weinig is de mens niet meer tevreden. Hij wil meer en meer.
Ik ben moe, de aarde, mijn bodem begint uitgeput te raken. Ik huil en laat mijn tranen soms lopen en dat geeft veel overlast. Er zijn overstromingen, verwoestingen, hoge golven en tsunami’s. De aarde kan het niet meer aan. De voedingsbron lijkt uitgeput.
De verdeling klopt niet meer, heeft ook niet geklopt, maar was een ware uitdaging om jullie zelf uit te dagen om er een groot geheel van te mogen maken en te laten blijven zijn.

Balans. Eerst zelf in balans. Dat betekent blij zijn met jezelf. Houden van jezelf. Om de dingen waar je trots op bent en ook de dingen die beter zouden kunnen. Oordeel niet, jij bent hier om te leren.
Daarna, na die liefde voor jezelf, mag je om je heen gaan kijken. Want wat heeft een mens nodig? Voeding, water, beweging naast liefde. Warmte om te overleven, zoek de warmte bij elkaar. Help elkaar. Laat de ander niet wegteren terwijl jij het zo goed hebt. Heb u naasten lief.
Deel jouw leringen. Wat heb jij hier geleerd tijdens jouw leven? Deel dit en ga een ander helpen die dat nog niet ontdekt heeft.

Er zijn basis middelen en daarnaast mogen jullie meer van elkaar genieten. Elkaar weer zien en horen. Zonder internet of telefoon. Terug naar de basis, terug naar jezelf.
Jezelf weer ontdekken en alles uit jezelf halen wat je kan. Nu laat niemand meer wat zien. Er word nog amper nagedacht of bewogen.
Terug naar de basis, terug naar jezelf. Zodat ik weer tot rust kan komen, kan groeien daar waar er tekorten zijn. Er zit heel veel onrust van binnen, uitbarstingen zijn er op een gegeven ogenblik. Ik kan niet anders. Het moet eruit. En dan zijn er plekken op aarde waar er barsten komen en er natuurgeweld naar buiten komt. Daar waar de aarde kwetsbaar is.
Help mij om in balans te komen. Begin bij jezelf. Begin met alles wat niet past in jouw leven te stoppen. Terug naar de basis, je hebt zo weinig nodig. Qua eten, qua leven.
Waarom ben jij op aarde gekomen, wat was jouw missie? Wat had jij toen nodig? Wat is er van die plannen uitgekomen?
Laat zien wat jij in huis hebt, laat zien welke bijdrage jij kan zijn voor de aarde, voor jezelf en voor anderen. Leer ervan, sta open voor de mensen om jou heen. Diegenen die jou wakker schudde, diegenen die van jou houden en er altijd voor jou zijn.

Ik sta open, open voor de mogelijkheden die er zijn. Om van mijn huis, de aarde, een mooi thuis te kunnen en blijven maken. Daarvoor heb ik jullie nodig. Terug naar binnen, terug naar jezelf en alles wat je niet nodig hebt mag je los laten.
Zo kan ik weer ademen, zo kan ik weer leven en groeien. In balans zijn. Samen met de hulp van jullie de bewoners. En vergeet vooral de natuur niet, hoe moeilijk is het om een keer met zijn allen af te spreken en jouw liefde naar de natuur en de dieren te sturen.?
Zij lijken afhankelijk van de mens. Maar in wezen zijn zij jullie spiegels, ga eens in die spiegel kijken. Adem de natuur in, gratis voor iedereen……………

En dankjewel voor jouw aandacht. Voel de kracht van de aarde en neem hem in je op. Je bent er klaar voor………

namens de aarde, Christine Dekker-de Waard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*