26 november Luisterkindactie, doe jij ook mee?

Zondag 26 november hebben we een Luisterkindactie; 56 Luisterkindwerkers delen meer dan 1100 mini-luisterkindafstemmingen uit. Wil jij een klein berichtje voor jezelf of voor je kind (vanaf 10 jaar met toestemming) ? Zo’n klein berichtje kan al heel wat doen. Als je meedoet zorg dan dat je jouw aanvraag klaar hebt staan en om 10.00 jouw mail verstuurt. De vorige keren waren de mini-luisterkind-afstemmingen zo verdeeld en het is zonde als je er niet bij bent!
Mocht je een berichtje gehad hebben zondag hoor ik graag van je op mijn Facebook pagina. (zie de knop rechts op deze pagina)
Ik ga er 50 maken zondag en heb er zoveel zin in, heerlijk om te mogen doen!

Een gedachte over “26 november Luisterkindactie, doe jij ook mee?

  1. Lieve Christine,
    Dank voor je berichtje voor mijn dochter Emma. Hoe treffend geschreven! Ze doet de dingen idd op haar eigen manier en linksom of rechtsom, al duurt dat soms wat langer, bereikt ze haar doel. Mooi ook om te zien dat jij Access Bars toepast, dat mag Emma via mij ook soms ontvangen ! Hartegroetje van ons allebei, Rian en Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*