Correction of Vision

Voor sommigen betekent ouder worden dat ze minder goed kunnen zien. Dit neemt dan meestal de vorm aan van een (lees)bril. Maar heb je er weleens aan gedacht dat door alle ervaringen die je in het leven op doet, je soms ook dingen als vanzelfsprekend gaat zien en daardoor niet meer kijkt naar wat er nog meer mogelijk is? Omdat iedereen dat zo doet? Omdat ze dat in jouw familie altijd zo gedaan hebben? Dat je bij wijze van spreken niet ziet dat er ook andere mogelijkheden (zouden) zijn?

Het lichaamsproces ‘correcting vision’ is ontwikkeld door Gary Douglas, grondlegger van Access Consciousness en werkt op de moleculaire en cellulaire structuur van de ogen. Het activeert maar liefst 14 krachtige energie frequenties en faciliteert daarmee de vrijlating van emoties en pijn die je ogen gezien hebben en die ze in hun cellulaire structuur hebben opgeslagen. Daarnaast lost het oude overtuigingen op en geeft verlichting bij voor jouw ogen traumatische ervaringen zoals fel licht, lange tijd naar een computerscherm kijken, operaties of het dragen van contactlenzen.

Na een aantal van deze behandelingen zul je merken dat de je ogen prettiger voelen en dat je zicht verandert. Wil jij dit ook ervaren? Mail naar info@soul-connection.nl of bel mij op 06-13113149 voor een afspraak of informatie.

Een gedachte over “Correction of Vision

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*