Soul-Connection

Luisterkind ® Methode/ Child in mind Method

Luisterkind is 0p afstand contact leggen op energetisch niveau.

Waarmee kan ik jou als luisterkind werker helpen?

  • Onrust, slapeloze nachten, woede, onzekerheid, drukte in je lijf van jou of je kind
  • Je wilt duidelijkheid over jouw/jullie kinderwens
  • Graag zou je contact willen met het ongeboren kindje in jouw buik
  • Je wilt weten of er nog emoties zitten op jouw geboorte of dat van jouw kind
  • Waarom ben je als gezin bij elkaar en wat leer je van elkaar?
  • Je hebt vragen aan een overleden familielid en het is nu tijd om deze vragen te stellen

Wat is luisterkind?

Luisterkind is een methode ontwikkeld door Diana Hendriks in 2007.  Ik stem mij af op jouw energie en luister naar wat jij te vertellen hebt over het probleem of de vraag. Ik zoek naar antwoorden , wat jij wilt dat er veranderd mag worden aan het probleem of de vraag en op welke manier. 

Waarvoor kun je bij mij terecht?

luisterkind

De Acces Bar behandeling die ik mocht ondergaan bij Christine was heerlijk ontspannend. Het voelde goed! Ik heb als een blok geslapen daarna. Een aanrader!

luisterkind

Hallo Christine, Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de luisterkindafstemming die ik vanmorgen van je heb ontvangen. Het is er weer een om over na te denken.

wat is luisterkind?

Een accessbar behandeling gehad speciaal tegen de pijn. Ik heb aangezichtspijn en had erge pijn toen ik kwam. De behandeling duurde 2 uur waarbij verschillende drukpunten werden behandeld. De dag erna was de pijn helemaal weg en voelde ik mij topfit! Nu nog steeds! Deze behandeling is echt een aanrader!

Aanrader! Je hebt ons zo geholpen, wat een eye-opener om het eens van de andere kant te (laten)bekijken. Wereld van verschil!!! Tot op de dag van vandaag zijn wij je dankbaar

wat is luisterkind?

Christine heeft bij mij een afstemming gedaan met mijn ongeboren kindje. Het was een erg bijzondere ervaring en heb van alle sessies genoten. De hechting en het durven voelen hebben mij veel opgeleverd! Dank je wel Christine

Wat is luisterkind?

Voor mij was het doen van de opleiding tot Luisterkindwerker zoiets als uit de kast komen. Aan de slag met een stuk van mezelf waar ik nog niet eerder mee naar buiten was gekomen, heel spannend dus. Dankzij de deskundigheid en het vertrouwen van Christine durfde ik de uitdaging aan te gaan en ben ik inmiddels al een paar jaar bezig als Luisterkindwerker.

wat is luisterkind

Al bij het 1e contact via de mail en het voelde heel goed dat Christine mij uitnodigde om kennis te komen maken, als ik dat wilde.
Ik kan nu zeggen dat ik een goede keuze heb gemaakt.
Het enthousiasme waarmee Christine de cursus geeft. De ruimte die ze je laat om de tijd te nemen, die jij denkt nodig te hebben.
Maar ook het motiveren, zonder te pushen, is voor mij belangrijk en heel goed geweest.

Wat zeggen mensen over mij?

#

Een aantal reviews van mensen die al een luisterkind afstemming hebben gehad.

Ben je ook blij met je afstemming? Laat dan een review achter in het gastenboek.

Contact

Wil je een Luisterkind afstemming aanvragen, een Dierenafstemming, Regenboog Healing, informatie over de opleiding tot Luisterkindwerker of een Bars behandeling? Je kan op de volgende manieren contact opnemen:

N

Via mail

Stuur een mail naar info@soul-connection.nl

N

Telefoon

Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-13113149

N

Whatsapp

Via whatsapp bereikbaar op 06-13113149

Laat mij je helpen voor ontspanning, healing of antwoorden op je vragen.